Apartman Igalo Herceg Novi
Apartman Igalo Herceg Novi

Dobro došli na prezentaciju Apartmana Park Igalo Crna Gora

Apartman Igalo Herceg Novi
Apartman Igalo Herceg Novi

Igalo i Herceg Novi, Crna Gora

 Dobro došli u Crnu Goru

Igalo je jedno od popularnijih mjesta Crnogorskog primorja. Idealno je za posjetu s prijateljima, za porodice sa djecom, parove, starije osobe kao i za mlade jer nudi prijatan odmor i uživanje posjetiocima svih generacija.

Kao dio Herceg Novog, Igalo se nalazi u ravnici sa zapadne strane u odnosu na centar Herceg Novog.

Igalo, Herceg Novi je poznata turistička destinacija koju cijene svi oni koji pored kupanja i  ljenškarenja na plaži, uživaju u restoranima i noćnim klubovima, a vole i odmor rekreacionog tipa i posjete lokalnim atrakcijama i mjestima od kulturnog značaja.

Izvijugano šetalište ukrašeno divnim mediteranskim rastinjem uz raznolike plaže, odakle se pruža i predivan pogled na Bokokotorski Zaljev iz Igala, odvešće vas do samog podnožja Herceg Novog, a odatle stepeništem i do starog djela grada i njegovih drevnih tvrđava.

Igalo ima više vrsta lijepo uređenih plaža: popločane, šljunkovite, kamene, kao i pješčanu plažu sa čuvenim ljekovitim blatom.

Apartmani Igalo Park su udaljeni 130 metara od plaže. Naši gosti će se vrlo lako snaći jer se nalazimo u neposrednoj blizini parka, marketa, velikog broja butika, restorana, bašta, konoba i internet cafe-a.

Ljubitelji mora i dubina, strastveni plivači i ronioci će takođe lako pronaći svoja omiljena mjesta: plaže, kupališta, a nedaleko je i Klub Ronilaca i Marina.

Dubina mora uz plaže je različita, nekada ne prelazi jedan metar čak i po nekoliko desetina metara od obale, što predstavlja pravi užitak za porodice sa djecom, one koji uživaju u vježbama u vodi, neplivače, a i mnoge druge

Interesantno je napomenuti i to da je Igalo značajno i zbog svojih prirodno ljekovitih osobina. To je još jedan razlog što Igalo iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista.

Pored ljekovitog blata koje se koristi za razne tretmane, značajna je i vegetacija ovog dijela priobalja i po svojim karakteristikama smatra se kao komplementarna pri liječenju astme i bronhitisa.

Apartmani Park Igalo redovno imaju posjetioce iz zemalja širom Evrope, a gosti iz Norveške i drugih Skandinavskih zemalja već godinama tradicionalno dolaze u Igalo i Herceg Novi.

Mnogi nasi gosti dolaze po licnom izboru, po preporukama prijatelja, ili cak po preporukama medicinskih institucija njihovih zemalja.

Apartmani Park Igalo su udaljeni svega 100 metara od evropski priznatog Medicinskog Instituta "Dr. Simo Milošević".

Za goste Apartmana Igalo Park koji žele koristiti i usluge Instituta "Dr. Simo Milošević" prikupili smo samo osnovne informacije koje se nalaze ovdje.

Za njih i sve ostale preporučujemo sljedeće:

Nekada vam je samo potreban savšen odmor i ništa više, a u tom slučaju:

Ljepši pol ne treba propustiti priliku da ugodi svome tijelu, a i duši, u salonu ljepote gdje će im profesionalni kozmetičari osvježiti lice i tijelo koristeći moderne tehnologije regenerativnog kupanja, čišćenja, dreniranja, pilinga, itd...

Naravno, jači pol treba da plati za ove usluge jer će se ljepši pol vratiti još ljepši i raspoloženiji.

Bilo da ste u posjeti Igalu s porodicom ili prijateljima postoje mnoge stvari koje će vam učiniti boravak ugodnim, relaksirajućim i nezaboravnim.

Tokom dana sunce, more, rano jutarnje kupanje, kafa, sunčanje, hladni napitci, čitanje u hladovini, šetnje i još mnogo toga...

Djeca uživaju u plivanju, pecanju , igrama u pjesku na plaži ili u hladovini u nekom od parkova. U toku dana se provozajte skupa vozićem pored obale mora, a uveče ih povedite u šetnju ili u kino ako to vole. Pored šetališta, nekih desetak minuta šetnje od apartmana, nalazi se i dječiji zabavni park.

 Za mlade i one koji se tako osjećaju prvo ide ono standardno; obavezno spavanje do podne, jutarnja kafica uz široki izbor kafe barova,picerija ili restorana. Zatim, plaža, sunčanje, vodeni sportovi, tenis, odbojka ... a uveče izlasci, šetnje, koncerti, filmski festival, noćni klubovi. Ne treba izostaviti ni to da, za one koji u tom uživaju, mnogobrojni poznati estradni umjetnici nastupaju u Igalu tokom cijele ljetne sezone. Uz sve to, tu su i nova poznanstva, veselje, radost, druženje i provod.

Parovima poslije ugodnog sunčanog dana i popodnevnog odmora, noć takođe nudi veliki izbor. Za početak možda izaberete šetnju duž obale i odlazak u galeriju ili mnogobrojne radnje i butike, a onda zbog neodoljivog mirisa ribe sa roštilja veoma bogate mediteranske kuhinje primjećujete divan restoran pored plaže, i odlučujete se za večeru uz pratnju lagane muzike i drhtavi plamen svijeća.

Poslije večere obično slijedi odlazak u neku od ljetnih bašta sa muzikom, pa može i uživo, zašto ne? Onda birate: kafa, voćna salata, kolač, sladoled, ekstra pivo, koktel i šta sve ne, onako čisto da produžite ugodne trenutke.

(Tu naravno ljepši pol plaća jer su ih tokom dugotrajne večernje šetnje u potrazi za perfektnom ogrlicom ili suvenirom njihovi partneri strpljivo pratili, saaatimaaa od butika do butika i raznih drugih radnji :-).  

Onda polako nazad u Apartman Park Igalo. Ako ste s djecom, vjerovatno jedva čekaju da idu na spavanje jer su umorni od aktivnog i uzbudljivog dana. Pošto ste ih ugodno smjestili, vi se odlučujete za čaj ili za čašu crnog vina, na terasi s predivnim okruženjem, da u tišini i svjezem večernjem vazduhu uživate u ostatku savršene mediteranske noći...

Onaj gore navedeni ekstra kolač ili pivo, potpuno zaboravljate sigurni da ćete ga već sutra 'odraditi' prije nego se ostali probude uz malo šetnje pod blagim jutarnjim suncem, plivanjem i vježbama u svježoj i blistavo čistoj vodi uz pratnju sitnih i jako znatiželjnih ribica.

Naravno da ćete neku od večeri posvetiti starom dijelu grada Herceg Novog.

Napomena: (Ponesite foto aparat).

Takodje se možete odluciti za nešto iz širokog paketa ponude raznih izleta organizovanih iz Igala, na primjer jednodnevnu posjetu u Dubrovnik, Ostrog ili Perast i Kotor (ukoliko ste na toj ruti nasa preporuka je rucak u Ćatica Mlinima). Takođe preporučujemo, promjene radi, jednodnevnu posjetu do plaže Žanjic ili do Plave Špilje gdje su odlasci organizovani svakodnevno...

Interesantno je pogledati bar jedan film na Filmskom Festivalu na Kanli Kuli pod otvorenim nebom ako ste tamo u vrijeme njegovog održavanja, pa navratiti na piće u Starom Gradu negdje ispod Sahat Kule da se rashladite i saberete utiske. Posjetite i Kuću Ive Andrića, a nemojte propustiti ni Sajam Knjiga u Igalu.

Igalo je pravi izbor za sve koji žele da ljetuju na Crnogorskom primorju.

Ljetovanje u Igalu ce vam pružiti savršen odmor pun raznovrsnih sadržaja, što je i razlog zbog čega se mnogobrojni nasi gosti vraćaju u Igalo, iz godine u godinu.

Mi vam želimo ugodan odmor, dobro zdravlje i vedro raspoloženje.

S poštovanjem, 

Apartmani Park Igalo

Crna Gora

 

P.S.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije vezane za naš smještaj, Igalo ili Herceg Novi, molimo vas da nam se javite koristeći jednu od opcija na stranici 'Za cijene...', a mi ćemo se potruditi da odgovorimo što prije na sva vaša pitanja.

 

Apartman Igalo Herceg Novi
Apartman Igalo Herceg Novi

Izjava o privatnosti                                           Copyright © Apartmani Park Igalo  

Apartman Igalo Herceg Novi