Apartman Igalo Herceg Novi
Apartman Igalo Herceg Novi

Dobro došli na prezentaciju Apartmana Park Igalo Crna Gora

Apartman Igalo Herceg Novi
Apartman Igalo Herceg Novi

Apartmani Park Igalo, Crna Gora

 

Izjava o privatnosti

Mi shvatamo važnost zaštite privatnosti informacija koje se prikupljaju o posjetiteljima naše web stranice, posebno informacije koje omogućuju identifikaciju pojedinca ( "osobni podaci"). Ova Izjava o privatnosti regulira način na koji će vaše osobne informacije, dobivene putem web stranica, biti korištene. Ova Izjava o privatnosti se treba pregledati periodično, tako da ste upoznati sa bilo kakvim promjenama.

Vaše osobne informacije

Osobne informacije o vama kao posjetiteljima naših stranica se prikupljaju samo kada ste ih svjesno i dobrovoljno poslali. Na primjer, kada trebamo prikupiti takve informacije da bismo Vam pružili usluge, da proslijedimo ili odgovorimo na Vaše zahtjeve ili upite. Naša je namjera da ovim pravilom zaštititimo vaše osobne informacije da se koriste na bilo koji način koji nije u skladu s važećim zakonima o privatnosti.

Kako mi prikupljamo osobne podatke

U toku pružanja naše usluge, mi skupljamo vaše osobne informacije na različite načine.

Na primjer, informacije se prikupljaju kada: izvršite upit o našim uslugama, posjetite našu web stranicu, ili postanete naš klijent.

Informacije koje Vi pošaljete

Vi ćete poslati vaše osobne podatke direktno nama i za određenu svrhu.

Kako mi koristimo informacije koje prikupimo

Osobni podaci koje posjetitelji pošalju putem naših stranica se koriste isključivo u svrhu za koju su poslane, osim ako smo otkrili druge koristi kao sto je navedeno u ovoj Izjavi o privatnosti ili u trenutku prikupljanja. Kopije korespondencije poslane sa web stranica, koje sadrže osobne podatke, su pohranjene u arhivu i to samo u informativnu svrhu. Morate biti svjesni da smo ovlašteni koristiti Vašu adresu e-pošte kako bi Vas kontaktirali u budućnosti. Ni u kojem slučaju nećemo prodavati ili predati Vaše informacije nikome drugom.

Upotreba informacija u druge svrhe  

Mi ponekad koristimo osobne podatke koje tražimo za sekundarne namjene, na primjer, za korištenje na način koji se razlikuje od originalnog razloga za prikupljanje. Mi ćemo to učiniti samo u sljedećim okolnostima:   

-kada ste nam vi dali suglasnost,   

-gdje je sekundarna svrha izravno vezana uz primarnu  namjenu, a Vi bi razumno očekivali da koristimo ili objavimo informacije na takav način, ili   

-gdje je dozvoljeno ili je potrebno po zakonu, ili je u interesu javne sigurnosti kako bi to učinili.

Ispravljanje podataka

Također možete zatražiti da informacije o vama budu ispravljene ili izbrisane. To je dio našeg opredjeljenja da poduzmemo sve razumne korake kako bi se osiguralo da su informacije koje držimo o vama tačne, potpune i trenutne.

Otvorenost

Morate biti svjesni da smo ovlašteni koristiti Vašu adresu e-pošte kako bi Vas kontaktirali u budućnosti. Nećemo prodavati ili predati Vaše informacije nikome drugom.

Sigurnost

Nastojimo da se obezbjedi sigurnost, integritet i privatnost osobnih informacija dostavljenih nama a putem naših stranica. Nažalost, prenos informacija preko Interneta ne može biti zagarantovano potpuno siguran. Međutim mi ćemo nastojati poduzeti sve razumne mjere kako bi zaštitili osobne podatke koje su nam poslane putem naših internet usluga. Nakon što primimo Vaše informacije, mi ćemo uložiti naše najbolje napore kako bi se osigurala sigurnost vaših informacija na našim sistemima. Osim toga, naši zaposleni i poduzetnici koji pružaju usluge vezane uz naše sisteme podataka dužni su poštivati povjerljivost bilo kakvih osobnih informacija koje mi posjedujemo. Međutim, mi nećemo biti odgovorni za događaje koji su proizašli iz neovlaštenog pristupa vašim osobnim informacijama.

Linkovi na druge web stranice

Pružamo linkove za web stranice izvan našeg domena, kao i ka stranicama koje pripadaju drugim pravnim i fizičkim licima. Te web stranice nisu pod našom kontrolom, i ne možemo prihvatiti odgovornost za vođenje kompanija koje imaju link sa naše web stranice. Prije otkrivanja vaših osobnih podataka na bilo kojoj drugoj web stranici, savjetujemo vam da ispitate sve uvjete i uslove korištenja tih web stranica kao i da provjerite njihovu Izjavu o privatnosti.

Apartmani Park Igalo

 

Apartman Igalo Herceg Novi
Apartman Igalo Herceg Novi

Izjava o privatnosti                                           Copyright © Apartmani Park Igalo  

Apartman Igalo Herceg Novi

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apartmani Igalo Crna Gora Herceg Novi Montenegro. Apartmani za izdavanje Igalo Crna Gora Igalo Herceg Novi Crna Gora Montenegro. Cijene izdavanja Igalo Herceg Novi Crna Gora Montenegro. Apartmani Igalo Herceg Novi. Montenegro Crna Gora Institut Dr Simo Milosevic 100 metara. Apartmani u Igalu. Lijecenje reumatskih oboljenja astme i bronhitisa. Apartment to rent Igalo. Apartmani Herceg Novi. Privatni smjestaj Igalo Herceg Novi. Privatni smestaj Igalo Herceg Novi. Izdavanje soba Igalo